ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
Notícies - Educació

VÍDEO: Nou mesos de revolució educativa

28/07/2016


VÍDEO: Nou mesos de revolució educativa

T’agradaria descobrir què han fet els nostres alumnes durant 9 mesos de curs? Aquí va una mostra. Sorpreses, emocions i moltes hores de conversa en anglès. Una recomanació! No et perdis el final.

 

Des d’ILERI volem que coneguis el nostre mètode de primera mà. Et podem explicar què i com ho fem però mirant els ulls dels nostres alumnes ho entendràs millor: passió per un idioma que fins ara sentien llunyà, diversió dintre i fóra de l’aula, convidats d’excepció i sorpreses que ens deixen sense respiració, com la de Lionel Messi. I tot en anglès. Així entenem els projectes i així els dissenyem. Quan els nens gaudeixen, l’aprenentatge és immediat. I així ens avalen els nostres resultats.

 

 

UNA METODOLOGIA GLOBAL QUE POTENCIA LES INTEL·LIGÈNCIES MÚLTIPLES 

Treballem sempre en base a les intel·ligències múltiples i ho fem d’una forma multidisciplinària, des de l’enginyeria civil al dret, passant pel món aeronàutic, l’esport o el “tastet” d’altres idiomes com el francès, l’alemany o el xinès. Però, no són massa petits els nostres alumnes per assimilar conceptes tan tècnics? En absolut. Tot ho contrari. El fet d’abordar temes tan nous per els fa que s’impliquin al 1000%, que es concentrin al màxim per no perdre el fill de la classe i per poder impressionar desprès a les seves famílies i amics amb tot el que han après.

 

HELPING HANDS: UN PROJECTE QUE AJUDA ELS NENS A CRÉIXER EN VALORS

A ILERI mai no ens oblidem de la basant solidària i de cooperació. Cada any triem una causa, obrim una nova edició del Projecte Solidari Helping Hands (liderat per ILERI) i dissenyem les accions que es portaran a terme durant l'any. En aquesta iniciativa, participen els nens tant a nivell lectiu com d’activitats extraescolars. Aquest any, el nostre objectiu va ser ensenyar als nens d’Etiòpia com cultivar un hort en condicions extremes. Han sigut moltes proves de temperatura del terreny, moltes deliberacions sobre quines llavors s'adaptarien millor però al final ho hem aconseguit i el nostre projecte Helping Hands-2016 servirà per formar a joves agricultors de Meki i Gambo (Etiòpia) amb el suport de l’ONG Alegria Sense Fronteres.  

 

NO HI HA DOS NENS IGUALS: TOTS SÓN PERFECTES, ÚNICS I IRREPETIBLES

Tot el que fem no seria possible si passéssim per alt lo més important: que tots i cadascú dels nostres nens són fantàstics, meravellosos  i irrepetibles i així els volem tractar, com a autèntics tresors. Disfruteu del vídeo clicant a la pestanya VIDEO que trobareu a la part inferior d'aquesta notícia.

 

Un petó enorme de tot l’equip ILERI i bones vacances. Ens veiem al setembre!

 Tornar al llistat
Enviar a un amicEnviar a un amic
Segueixnos:

NEWSLETTER


ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
 


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats de la web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d´aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome