ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
Testimonis

ÀREA PROFESSIONAL I D´EMPRESA - Empreses i professionals (en actiu o en situació d´atur).ÀREA PROFESSIONAL I D´EMPRESA - Empreses i  professionals (en actiu o en situació d´atur).

Davant d´una crisi econòmica com la que estem vivint, resulta imprescindible que els professionals millorin i potencien el seu perfil laboral i les seves competències. Confia en nosaltres, et podem ajudar.

BUSINESS ENGLISH

  

  • Estic molt satisfet amb els resultats que he obtingut. Vaig contactat classes individuals i adaptades a la meva professió i he millorat molt. Em sento còmode parlant en anglès i crec que he deixat de traduir quan parlo. La meva professora era nativa i això ha ajudat molt també a la meva pronunciació. Ho recomano a tot el món que ho necessiti.

 

  • Creia que tenia bon nivell d'anglès però he tingut que començar-lo a fer servir a la meva feina i veig que em costa més del que creia. Amb ILERI he pogut treballar molt la meva confiança amb l'anglès i l'he incorporat a la meva vida diària. M'heu ajudat molt a aconseguir-ho. Tinc una planificació setmanal que vaig seguint, parlo amb la meva parella de vegades en anglès i intento veure pel·lícules en V.O. Us felicito per la feina que feu.

 

  • Des de que vam començar la formació que fa ILERI a l'empresa, l'actitud cap a l'anglès ha canviat totalment. La formació que fem es grupal i la persona que la fa sempre ens sorprèn, totes les sessions són molt dinàmiques i la sensació general és que mai abans havíem après tant com ara. És molt exigent, també cal dir-ho, però sempre et fa sentir molt bé. També li preocupa molt que portem l'anglès a casa nostra, al nostre ambient més familiar. Crec que és un encert. Felicitats.

 

  • Per la meva feina necessito dominar l'anglès. Sempre havia cregut que ho parlava força bé però el meu problema va ser per entendre a alguns companys natius d'altres països. Em costa molt, suposo que és per l'accent. Amb el programa de Business English he millorat, em sento més segur perquè la mestra és nativa i m'ajuda a crear situacions fictícies que es podrien donar a la meva feina. Junts analitzem com les podria afrontar o resoldre en anglès. M'agrada molt el seu mètode i encara que em porta molta feina extra, sé que mereix la pena fer-ho ara. Una abraçada i gràcies.

 

COACHING PROFESSIONAL I ORIENTACIÓ LABORAL ESTRATÈGICA

 

  • Fa un any em vaig quedar sense feina i va començar el meu infern. Vaig enviar currículums a tot arreu. Sóc llicenciat en Econòmiques i tinc un màster i un postgrau, però tant si val, suposo que ni es van mirar el meu currículum. Des de que vaig començar el coaching professional em vaig tornar a sentir útil. Va ser un procés molt intens en el que no tenia temps per a res més, cada dia havia d'assolir la planificació que m'havien marcat. Em van ensenyar a afrontar una entrevista, a fer-me "interessant" per a les empreses, a redactar millor el meu currículum i a activar contactes que no sabia ni que tenia. També vaig reforçar el meu anglès a través del seu programa de Business English. Tot l'esforç fet ha donat resultat: he trobat feina. Ho recomano a tothom. T'ajuden a no caure en el "pou emocional" pel fet d'estar aturat i això per mi va ser crucial.

 

 Tornar al llistat

Segueixnos:

NEWSLETTER


ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
 


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats de la web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d´aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome