ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
Testimonis

ÀREA PERSONAL - Desenvolupament Personal a través del Life CoachingÀREA PERSONAL - Desenvolupament Personal a través del Life Coaching

Alguna vegada t´has parat a pensar com et veus i com et sents? A ILERI t´ajudem a que puguis conèixer-te millor, descobrir tot el teu potencial i assolir les fites que desitges. Altres experiències? Aquí les tens.

 

LIFE COACHING

 

  • Crec que tothom tindria que fer alguna vegada a la vida Life Coaching. Et canvia la forma de veure les coses i d'enfrontar-te a tot. Estem tan acostumats a córrer que quan pares et sents perdut. El coaching m'ha aportat molt, sobre tot felicitat. He descobert molts perquès de moltes coses i ara, amb les respostes davant, sento que ja no tinc límits. Puc aconseguir el que vulgui. Per mi heu sigut molt importants.

 

  • Una experiència difícil de descriure. Fantàstica. Vam fer les sessions a la natura, a l'aire lliure, junt al riu Ripoll. Em costa descriure el que vaig sentir: llibertat, pau, calma, il·lusió, ganes de menjar-me el món, ganes de plantejar-me moltes fites... Tinc clar que ha hagut un abans i un desprès i és per a millor. M'ha fet molt feliç.

 

  • De vegades creus conèixer-te fins que passa alguna cosa que fa que no entenguis res. A mi em va passar. Vaig trencar amb la meva parella i em vaig sentir tan ferida que no sabia ni què fer i com donar el primer pas cap a no sé on. El coaching em va ajudar a entendre'm millor, a estimar-me més i a recuperar la il·lusió per tot allò que havia abandonat: els meus hobbies, les meves amistats, les meves il·lusions, la música... Ara ho escric i no em crec fins a quin punt vaig arribar. Moltes gràcies per ajudar-me a no enfonsar-me.

 

 Tornar al llistat

Segueixnos:

NEWSLETTER


ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
 


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats de la web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d´aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome