ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
Testimonis

ÀREA EDUCATIVA - Escoles, mestres, nens, famílies i AMPAÀREA EDUCATIVA - Escoles, mestres, nens, famílies i AMPA

Activitats extraescolars, assessoraments personalitzats per a famílies i AMPA, formació del professorat... El nostre equip d´especialistes et demostrarà que els grans canvis són possibles. Descobreix-lo..

 

ILERI ENGLISH - Extraescolars en anglès per a nens

 

 

 

 • ILERI English ha sigut tota una sorpresa per la meva filla. Sempre he intentat introduir-li l'anglès a casa però era impossible. Vaig provar amb dibuixos i amb llibres, però no hi havia forma. Aquest any va començar a fer extraescolars d'anglès a l'escola amb ILERI i el canvi ha sigut sorprenent. Li surt de forma natural, de vegades comença a parlar en anglès a casa, sense dir-li res. Estic fascinada. Tota una sorpresa. Felicitats noies per la feina fantàstica que feu.

 

 • M'agrada molt. Els meus dos fills fan l'activitat extraescolar al col·legi i les seves tutores m'han dit que parlen molt de l'activitat del migdia, que els hi agrada molt i a més a més ho he vist a les notes. El propi centre les recomana per lo bé que ho fan. Són molt maques i el fet de que siguin natives suposo que fa que la pronunciació dels nens sigui molt bona.

 

 • Vaig apuntar el meu fill l'any passat amb por perquè és molt petit i té alguns problemes a l'hora de parlar bé. Alguns em van dir que intentés reforçar primer el català i el castellà que per l'anglès sempre hi ha temps. Però em vaig decidir a apuntar-ho i estic molt contenta de haver-ho fet. Està molt motivat. Li agrada molt.

 

 • No crec que ningú pugui dir alguna cosa dolenta d'aquesta extraescolar. És excel·lent. Els meus dos fills estan molt contents, han millorat molt el seu nivell i pel que m'han dit a l'escola tots els nens que estan al grup d'ILERI han avançat molt. No m'estranya. S'han posat en contacte amb jugadors del Barça! La recomano a tothom!

 

ASSESSORAMENT EDUCATIU A FAMÍLIES I AMPA

 

 

 • Tinc un nen amb TDA-H i des de va començar a tenir deures tot va ser un desastre. No només li costava molt tot, sinó que mai no posava interès en com a mínim, intentar-ho. O això creiem. Vosaltres ens heu ajudat a entendre'l millor, a planificar les seves rutines i sobre tot, ens heu ensenyat a motivar-lo des de la confiança i no des de l'exigència. Com a mare sempre intentes fer-ho el millor possible però a mi em superava. Ara, ens hem oblidat de l'etiqueta del TDA-H. Hem entès que ell necessita un mètode diferent, el vostre, i ja sabeu que li està funcionat. Què us puc dir!: Moltes gràcies.

 

 • Estem molt feliços d'haver fet la teràpia familiar amb vosaltres. La nostra filla ha millorat molt tant a nivell de rendiment escolar com d'autoconfiança i motivació. La veiem molt canviada i a nosaltres també ens ha ajudat molt.

 

 • Vaig assistir a una sessió familiar que van fer a l'escola i tothom va sortir molt content. Ens van ensenyar moltes eines no només per ajudar els nostres fills amb els estudis sinó també per motivar-los i despertar la seva creativitat. Un 10. Em va agradar moltíssim. Recordo que vaig pensar que seria impossible aplicar tot el que ens van proposar, no sé si es que els meus fills són més moguts que altres, però ho veia impossible. Ara sé que no ho és, que hem fent molt canvis i que tots ens sentim molt millor. Vaig poc a poc (jeje) però veig que funciona i no tornaré enrere.

 

PROJECTE SOLIDARI "HELPING HANDS"

 

HELPING HANDS

 

 • Ha sigut una experiència increïble en la que els nens han descobert un món desconegut per a ells. L'equip que va venir d'ILERI els ha motivat moltíssim i ningú volia marxar de la classe. Estic molt emocionada de com ha anat tot. Fins i tot nens amb alguna necessitat especial s'han implicat al màxim. És un projecte fantàstic i tant de bo puguem repetir com a escola el proper any. Felicitats a tots per la tasca solidària que feu.

 

 • No he pogut evitar emocionar-me. Quin projecte tan bonic! Els nens han après moltíssim, han volgut donar lo millor de sí mateixos i ho han aconseguit. Se'ns ha fet molt curt i tots han après molt, no només de com son els nens del Senegal sinó també de geografia, d'història... i a saludar en 24 idiomes! Em quedo sense paraules. Moltes felicitats. Una feina impecable i fantàstica. Com a mestra, dels millors projectes educatius que he vist.

 

 • Us felicito per la feina que heu fet i per tot el que això suposa. Tots els mestres ens hem emocionat i els nens han après d'una forma totalment vivencial. No és fàcil aconseguir que nens tan petits es posin al lloc d'altres que no coneixen i vosaltres heu aconseguit arribar més enllà.

 

 • La meva filla ha participat al projecte i està molt emocionada. A casa ens ha explicat moltes coses de l'Àfrica i li fa molta il·lusió saber que els nens d'allà també els hi han contestat. Li ha remogut molt per dintre i ha gaudit com feia molt de temps que no la veia gaudir. Us felicito. Preciós. I molt emocionant saber que les llibretes que tornin tindran com a següent destí l'hospital infantil de Gambo a Etiòpia. Molts petons a tots els que feu possible això.

 

COACHING EDUCATIU PER A DOCENTS I FAMÍLIES

 

 

 

 • El coaching m'ha ajudat a entendre millor els meus fills. He après a motivar-los i a gaudir dels moments que estem junts. Em va ajudar molt l'establiment de rutines, el fixar plans de treball diari i les fites a assolir. Crec que sempre he volgut arribar a més coses de les que puc i pot se els hi posava fites que eren impossibles d'assolir. Ho recomano a totes les famílies. Per a nosaltres ha sigut una experiència molt bona, tots hem après coses i ara valorem més cada moment.

 

 • En el meu cas, el meu problema es diu TDA-H. He patit molt veient al meu fill enfonsar-se i tant jo com el meu marit sentir que anàvem darrera. El caos era diari i les ganes de tirar la tovallola dons... crec que sobren les paraules. A través del coaching educatiu vam iniciar teràpia a dues bandes: per una el meu marit i jo i per l'altre el meu fill. Els canvis han sigut enormes, em sento molt més alliberada i també veig que el meu fill està molt més feliç. Els seus resultats al cole són millors i la relació entre els tres també. Per a mi el més important va ser tenir un espai confidencial en el que poder desfogar-me, plorar les meves preocupacions i, una vegada ho vaig treure tot, poder tornar a sentir esperança i alegria. He dit coses que no podria dir en cap altre lloc i, suposo que al meu fill i al meu marit els hi va passar el mateix. Ens hem buidat, hem canviat les rutines i hem tornat a començar. Moltes gràcies per tot lo que ens heu ajudat.

 

 • Per a nosaltres ha sigut una experiència fantàstica. Ens ha ajudat a entendre'ns millor com a parella i a respectar els moment que té cadascú de nosaltres. Havíem passat varies crisis molt forts i amb el coaching hem pogut tornar a començar gairebé de O. Moltes coses encara les hem de treballar però hem après a valorar el que tenim, la felicitat que sentim a l'estar l'un al costat de l'altre i que si no motives i cuides la relació, aquesta al final desapareixerà. Al principi em donava molta vergonya compartir amb el coach aspectes molt personals però desprès t'adones que és millor això que no perdre lo que tant vols. Les pors desapareixen i aprens a lluitar i a cuidar lo que realment t'importa. Us agraeixo molt la vostra ajuda.

 

 Tornar al llistat

Segueixnos:

NEWSLETTER


ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
 


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats de la web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d´aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome