ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
Projectes - Empreses i entitats

BUSINESS ENGLISHBUSINESS ENGLISH

L´anglès s´ha convertit en una eina professional imprescindible en el mercat laboral. Els nostres especialistes t´ajudaran a recuperar o assolir el nivell desitjat, adaptant els continguts al teu cas i al teu sector professional.

El Business English Programme és un servei innovador en el que no hi ha traductors, sinó especialistes en llengua anglesa, que es posen en la pel del client i s'adapten a les seves necessitats i al seu sector. Aquest programa es dirigeix a empreses i a particulars.  Ajudem els nostres clients tant a millorar els seus coneixements de llengua anglesa de forma global (speaking, writing, reading i listening) com a conèixer les particularitats culturals d'altres països i de les seves respectives societats. El nostre mètode, impartit per professors natius, ens permet simular situacions reals de negociació i contacte i afrontar-les amb èxit:

 

  • Entrevistes professionals de contractació o promoció dintre de l'empresa.

 

  • Perfils professionals en llengua anglesa i desenvolupament curricular i de la carrera professional.

 

  • Assessorament en processos internacionals (primer contacte, oferta, negociació, seguiment...).

 

  • Supervisió d'informes i comunicacions (mailing, informes, trucades, videoconferències...).

 

  • Suport al departament de comunicació internacional i comerç exterior.

 

  • Team Building en anglès.

 

Ajudem els nostres clients a posicionar-se en la cultura empresarial d’un altre país tant des de l’àmbit de l’idioma com del protocol internacional de relacions socials i empresarials. Acompanyem els nostres clients des de l’inici de la relació amb interlocutors d’altres països fins la fase final de negociació.

 

ELS NOSTRES SERVEIS

 

Professional Profile

 

 

La crisi econòmica que es va iniciar al 2007 a Europa va propiciar l'apertura de mercats internacionals. Moltes empreses van donar el pas de treballar a l'estranger al comprovar que el volum de demanda a altres països era més gran que al mercat nacional. Aqueta realitat ha generat dues realitats:

 

  • Necessitat interna, per part dels empresaris, de millorar el nivell d'anglès dels seus treballadors a través de formacions adaptades al seu sector. És el cas, principalment, d'enginyeries i empreses de construcció i energies renovables.

 

  • Necessitat externa, per part de treballadors i professionals que, a títol particular a través de col·legis professionals o associacions sectorials, decideixen millorar el seu nivell d'anglès per poder optar a ofertes laborals fóra del nostre país. El seu objectiu és superar una entrevista laboral en anglès i asumir el vocabulari necessari per a realitzar la seva feina. És el cas d'enginyers, professors, personal sanitari (metges, infermers i fisioterapeutes) i professionals del sector turístic.

 

En ambdós casos ILERI estudia les necessitats que tenen els nostres clients i, una vegada analitzades, li presenta les diferents propostes. A nivell d'entitats sectorials, col·legis professionals o associacions empresarials, ILERI també ofereix diferents seminaris en anglès: disseny curricular, competències clau, entrevista laboral, perfil Linkedin, Networking...

 

Business English Dialogues

 

 

Els nostres clients tindran la possibilitat de millorar el seu vocabulari i la seva pronunciació en llengua anglesa a través de situacions simulades: primer contacte perfil del interlocutor, negociació, realització d'informes o tasques, videoconferències, contacte telefònic... Sempre tenint en compte el protocol social i empresarial del país amb el que s'establirà la relació professional. La nostra metodologia es base en sessions setmanals de dues hores de durada cadascuna en un format individual (one-to-one) o grupal (màxim 5 persones). La facturació es farà de forma mensual i la inversió econòmica a realitzar per part dels nostres clients dependrà del nombre de participants/alumnes.

 

Aquest servei inclou un mòdul de negociació internacional, a través del qual els nostres clients podran desenvolupar i enfortir les competències necessàries per liderar una negociació, crear un clima de confiança i resoldre possibles conflictes amb calma i cordialitat.


 

Personal Support at Meetings and Videoconferences

 

 

La seguretat i la confiança en un mateix, i el missatge que transmetin com a empresaris o professionals són elements fonamentals a l'hora de finalitzar amb èxit una negociació. Partint de que molts dels nostres clients no són natius, els oferim la possibilitat de donar-els-hi suport presencial a meetings i videoconferències. Aquest servei permet, per una banda, que els nostres clients donin una imatge impecable tant de l'empresa com del seu Know how internacional. Per una altre, els interlocutors estrangers sentiran la seguretat plena en el resultat final, ja que s'han entès a la perfecció les seves demandes i les seves necessitats.

 

Treballem amb packs personalitzats, segons les hores o franges que necessita cada client i el tipus d'esdeveniment pel que precisa suport (videoconferència, trobada presencial, contacte telefònic...). Podem adaptar tots els nostres serveis a les seves necessitats, en funció de la cultura comercial del país al que vol adreçar les seves activitats professionals. Serà un plaer escoltar el seu cas i ajudar-li a assolir els seus objectius amb èxit.

 

 Tornar al llistat
Enviar a un amicEnviar a un amic
Segueixnos:

NEWSLETTER


ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
 


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats de la web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d´aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome