ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
Projectes - Educació

L´apassionant món de ILERI ENGLISH (anglès per a nens)L´apassionant món de ILERI ENGLISH (anglès per a nens)

Activitats extraescolars en anglès per a Infantil i Primària: un mètode diferent i revolucionari que et demostrarà que aprendre anglès és molt més fàcil i divertit del que creus. Prova-ho i repetiràs!

El programa ILERI English està dissenyat seguint el nostre mètode exclusiu d'aprenentatge per immersió, 100% motivador i estimulador que desperta en els nens, tant d'Infantil com de Primària, passió per la llengua anglesa des del primer dia. El secret? Unes classes dinàmiques, innovadores i molt divertides, plenes de contingut.

 

Vocabulari, gramàtica, expressions col·loquials... res se'ns resisteix. Aquest programa, integrat per dos tallers anuals, està ja consolidat a escoles i centres educatius d'Infantil i Primària de Catalunya. Aquest programa consta de dos tallers anuals:

 

 

  • AROUND THE WORLD: Un apassionant viatge al voltant del món, ple d'aventures i sorpreses. Veurem gratacels per dintre, aprendrem a ballar capoeira, gaudirem de la Venècia més desconeguda, viatjarem al regne del futbol (Brasil) i contarem amb la visita d'amics que ens fascinaran.

 

  • WE HAVE A CLUE: Durant alguns mesos ens convertirem en intrèpids detectius que haurem de resoldre un cas. Però no és un cas qualsevol. Serà una aventura apassionant que ens permetrà descobrir com treballen els detectius internacionals i contactar amb professionals reals d'aquest apassionant món. Are you ready?


Tornar al llistat
Enviar a un amicEnviar a un amic
Segueixnos:

NEWSLETTER


ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
 


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats de la web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d´aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome