ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
Projectes - Educació

Helping Hands (projecte solidari internacional)Helping Hands (projecte solidari internacional)
Helping Hands (projecte solidari internacional) Helping Hands (projecte solidari internacional) Helping Hands (projecte solidari internacional) Helping Hands (projecte solidari internacional) Helping Hands (projecte solidari internacional) Helping Hands (projecte solidari internacional) Helping Hands (projecte solidari internacional) Helping Hands (projecte solidari internacional) Helping Hands (projecte solidari internacional) Helping Hands (projecte solidari internacional)

La finalitat social d´ILERI és finançar i fer realitat projectes solidaris que beneficiïn a nens de tot el món, a través d´experiències de ´feedback emocional´ amb altres nens. Una feina apassionant que ens permet créixer i créixer i créixer...

Semblava difícil però ho hem aconseguit. Més de 650 nens de tota Catalunya participaran durant l'any 2015 al projecte educatiu solidari Helping Hands, que permetrà posar en contacte a 950 nens de tot el món. Es tracta d'un projecte multilingüe (català - castellà - anglès - francès i la llengua pròpia del país a on s'enviaran). Amb aquest projecte el que es pretén és apropar altres realitats als nens a través d'experiències fantàstiques i molt motivadores. Amb il·lusió és possible arribar molt lluny i als nostres nens els hi sobra anem-hi a per totes!

El projecte, liderat per ILERI, compta amb el suport de diverses ONG's que ajuden a fer arribar el material que preparen els nens catalans a nens de diferents països del món. Entre elles hi són:

 

  • Ateneu del Món de Sant Quirze del Vallès
  • Associació Afrocatalana d'Acció Solidaria de Sabadell
  • Duna - Pequeños granos de arena
  • Alegria sense fronteres - Alegria amb Gambo

 

El projecte es desenvoluparà inicialment en 5 escoles i l'objectiu és ampliar-ho a més centres al llarg del 2016. A través d'aquestes escoles aconseguirem portar la il·lusió de 650 nens i nenes catalans a més de 300 nens i nenes de tot el món. De moment ja han arribat a l'escola Batine de Thionk Essyl (Senegal), al campament d'estiu per a nens orfes de Kolda (Senegal) i a l'Hospital Infantil de Gambo (Etiòpia). Una experiència fascinant que no para de créixer.

 

Si formes part d'una empresa, ONG o escola i estàs interessat en conèixer el projecte no dubtis en escriure'ns. Serà un plaer informar-te de tot el que necessitis (info@ileri.cat).Tornar al llistat
Enviar a un amicEnviar a un amic
Segueixnos:

NEWSLETTER


ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
 


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats de la web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d´aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome