ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
Projectes - Educació

Formació del professoratFormació del professorat

A nivell de mestres i especialistes educatius, tenim en marxa diferents projectes adreçats a particulars, grups i claustres docents. La innovació educativa en grau màxim. Descobreix-nos!

Comptem amb un ampli catàleg formatiu per a mestres i professionals vinculats al sector assistencial i educatiu. La nostra metodologia es basa en els pilar de l'educació nòrdica, a on tot té un pes i un valor i la superació és per motivació i no per imposició. Pedagogia sistèmica, Coaching per a mestres, Programació Neurolingüística (PNL) aplicada a educació, comunicació estratègica a l'aula...

 

A les nostres propostes genèriques, afegim formacions personalitzades segons les necessitats de cada centre. A continuació us mostrem un breu resum del que us podem oferir:

 

 

  • Motivació d'equips: lideratge personal i professional.

 

  • Coaching educacional aplicat a processos tutorials: identificació d'objectius individuals d'infants i joves (Primària i Secundària).

 

  • Comunicació estratègica aplicada a les escoles: nens, famílies i claustres.

 

  • Lideratge creatiu (dins i fora de l'aula).

 

  • Posa-li nom: estrès. Plans d'acció i eines per afrontar amb èxit situacions que desperten pors i bloquejos emocionals. La clau pel canvi és saber donar el primer pas i volem ajudar-te a fer-ho.

 

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Estem segurs que podem oferir-te el que busques. La millor qualitat i la innovació educativa al teu abast.

 

 Tornar al llistat
Enviar a un amicEnviar a un amic
Segueixnos:

NEWSLETTER


ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
 


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats de la web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d´aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome