ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
Projectes - Educació

Adventures in English: Som celtes!Adventures in English: Som celtes!

Durant dues setmanes ens hem convertit en celtes i hem après com vivia aquesta civilització fantàstica: com eren les seves cases, els seus codis secrets, les seves tradicions, els seus símbols màgics... We are celts!

¡Increïble! Durant dues setmanes hem descobert tots els secrets de la civilització celta: com vivien, com es vestien, quin era el seu codi secret de comunicació, quins eren els seus deus... Una aventura apassionant en anglès en la que no va faltar una festa d'acomiadament celta. Us esperem el proper any per descobrir junts antigues civilitzacions.

 

ÈXIT D'ASSISTÈNCIA

 

Amb totes les vacants cobertes i llista d'espera, el casal de jornada intensiva que es va celebrar per primer any a Les Franqueses del Vallès (Escola Camins) ha sigut un èxit absolut. Durant 15 dies, més de 20 nens i nenes han pogut gaudir i conèixer l'apassionant món dels celtes. I ho vam fer tot en anglès i, puntualment, en gaèlic i gallec, dues llengües pròpies de les comunitats celtes d'Irlanda i Galícia. Disfresses, música, tradicions, culte als deus, joieria, esport... I com a sorpresa final, una festa celta en la que també van participar les famílies. Felicitats a tots. I no ho oblideu: Now, you are celts!

 Tornar al llistat
Enviar a un amicEnviar a un amic
Segueixnos:

NEWSLETTER


ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
 


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats de la web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d´aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome