ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
Notícies - Educació

Una aventura superant reptes: FRANCE AT YOUR FINGERTIPS

05/04/2016


Una aventura superant reptes: FRANCE AT YOUR FINGERTIPS

Si vols conèixer França com mai abans ho havies fet, et proposem una aventura fascinant per reptes en quatre idiomes. Una pista? El darrer repte serà un taller de pastisseria 100% francesa. Uhhmm, corre, només hi ha quatre places per dia.

A ILERI no parem de preparar-te sorpreses i la nostra darrera aposta és France at your fingertips, una aventura en quatre idiomes (anglès, francès, català i castellà) adreçada a nens d'entre 5 i 11 anys. Hauràs de superar reptes si vols convertir-te en un especialista en el país gal. I no t'ho posarem fàcil. L'any passat els nostres "aventurers" van aconseguir superar el repte d'Estats Units. Més de 20 nens que "van creuar l'oceà" per demostrar-nos fins a on podien arribar quan s'ho proposaven.

 

Amb França no serà menys. Hem reservat quatre dates per a que triïs la que millor s'adapta a tu i, una vegada hagis triat... prepara't per sorprendre't! Una setmana abans de realitzar el teu taller, rebràs un llibre de reptes que hauràs de superar, amb l'ajuda d'un adult que pots triar i que també serà el que t'acompanyarà al repte final.

 

Per a superar el repte final, s'han dissenyat quatre tallers de pastisseria entre els que n'hauràs de triar un. Es celebraran a Sabadell els propers dies 30 d'abril i 7, 21 o 28 de maig (dissabtes), tots ells de 16.30 a 19 hores. I correran a càrrec d'un brillant pastisser francès, format amb alguns dels millors pastissers del món. 

 

Les places són limitades,  NOMÉS 4 NENS PER TALLER (cada nen anirà acompanyat d'un adult) i el preu del taller és de 39 euros (inclou el taller per el nen i l’accés a l'acompanyant, una consumició al local, tots els materials per realitzar el taller i el llibre de reptes).

 

Les inscripcions poden realitzar-se enviat un email a info@ileri.cat  indicant France at your fingertips i el nom  i cognoms del nen i dels seus pares, la data triada pel taller i un telèfon de contacte. Us recomanem que ho feu quan abans. L'any passat es van cobrir totes les places en pocs dies.Tornar al llistat
Arxiu adjuntArxiu adjunt
Enviar a un amicEnviar a un amic
Segueixnos:

NEWSLETTER


ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
 


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats de la web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d´aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome