ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
Notícies - Educació

Un recorregut pels millors projectes internacionals d’ILERI

14/07/2020


Un recorregut pels millors projectes internacionals d’ILERI

És preciós veure com creixem. Avui volem fer un recorregut per tot el que hem compartit junts a través dels nostres projectes internacionals Helping Hands. Si no ens coneixes, et sorprendràs. Si vas participar, t’emocionaràs.

 

Des del 2014 ILERI ha revolucionat el món educatiu amb projectes que no deixen a ningú indiferent i que, a més, aporten tants beneficis que les escoles els gaudeixen tant a la modalitat de projectes lectius durant tot l’any com a la modalitat extraescolar via AMPA i AFA.

 

Avui volem recordar amb vosaltres alguns d’aquests projectes meravellosos i per això hem decidit ajuntar-los tots en aquesta notícia i habilitar enllaços perquè pugueu gaudir d’ells igual que ho vam fer nosaltres al seu moment.

 

Des de les llibretes solidàries que vam enviar a Tionk Essyl al Senegal (y que els nens etíops ens van tornar emocionats amb escrits seus en francès i molts dibuixos), fins la volta al món que vam fer en 9 setmanes (amb la participació de fotògrafs del National Geographic, metges de ONG’s i famílies de 196 països, passant pel taller d’hort en el que nens catalans van fer de mestres agricultors per a nens de l’orfenat de Meki (Etiòpia) i van assolir, junts, omplir les cuines de l’orfenat de vitamines i minerals i proveir a l’hospital més proper de verdures i llegums.

 

I no ens podem oblidar de la nostra gent gran de la Residència Palau, que van participar al projecte intergeneracional. Els nens els hi van rendir un meravellós homenatge audiovisual als avis recordant-els-hi que són el millor que tenim, que els devem tot i que si arriba el dia en el que no recorden o no se senten bé, estem aquí per ajudar-els-hi.

 

El fermall d’or va ser el premi a la innovació educativa que ens va atorgar la Fundació Espavila i amb la que vam revolucionar el poble de Gambo (Etiòpia) a través de cuines a l’aire lliure que evitaven cremades molt greus als infants. Els nens i joves catalans van construir una cuina de forma totalment artesanal, a mida real, i van realitzar manuals per que els nens de Gambo poguessin cuinar amb seguretat i millorar la seva dieta. Us deixem aquí els links per que pugueu recordar amb nosaltres. Un petó enorme de tot l’equip ILERI.

 

Els links estan a la plataforma MEGA. Els podeu descarregar amb total seguretat:Tornar al llistat
Enviar a un amicEnviar a un amic
Segueixnos:

NEWSLETTER


ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
 


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats de la web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d´aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome