ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
Notícies - Educació

Programa d´activitats d´ILERI 2017-2018: Obrim centre a les Franqueses del Vallès!

30/06/2017


Programa d´activitats d´ILERI 2017-2018: Obrim centre a les Franqueses del Vallès!
Programa d´activitats d´ILERI 2017-2018: Obrim centre a les Franqueses del Vallès!

T´oferim un ampli programa d´activitats en anglès per a nens, joves i adults, així com serveis d´assessorament a famílies, Business English... Deixa´t sorprendre! Descomptes especials per a les inscripcions realitzades al juny i juliol

 

 

Aquest any obrim nou local a Les Franqueses del Vallès i ho volem celebrar amb una ampla oferta d'activitats per a nens, joves i adults. Les nostres activitats estan dissenyades en base al mètode exclusiu d'ILERI d'aprenentatge natural vivencial, inspirat en el model educatiu dels països nòrdics.

 

El nostre èxit ens avala i volem oferir-te el millor i sorprendre't. Podràs consultar totes les nostres activitats, així com les dates i els preus a la part inferior d'aquesta pàgina, a l'apartat ARXIU ADJUNT. Alguns grups ja s'ha omplert, per això t'animem a que no et quedis sense la plaça. A més a més, les inscripcions que es facin als mesos de juny i juliol tindran un descompte especial. Si vols descarregar-te la fitxa d'inscripció CLICA AQUÍ.

 

T'avancem un resum dels serveis que t'oferirem aquest any al nostre centre ILERI Creative Minds de Les Franqueses del Vallès, ubicat al Carrer Llevant número 9 (just darrer de la plaça de l'Espolsada):

 

 

SERVEIS A L'ÀREA EDUCATIVA

 

 

  • Anglès per a nens i joves:  Hem dissenyat tres programes específics per a diferents edats (Around the world per a nens de 4 a 11 anys, English Club per a joves de 12 a 17 anys i reforç especial per a selectivitat). Et pots descarregar la fitxa d'inscripció AQUí.

 

  • Anglès per a adults i universitaris: Et sorprendrem amb un mètode que et permetrà posar en pràctica el teu anglès, aprendre'l de 0 o consolidar-lo. I de forma permanent.

 

  • Coaching Educatiu: cada nen-jove és un tresor únic i com a tal el volem tractar. Darrera de moltes situacions de preocupació, agressivitat, timidesa o dificultats per relacionar-se amb altres nens pot haver aspectes limitadors que el nen ha interioritzat, que no sap com resoldre i que li impedeixen créixer amb confiança i seguretat. Des d'ILERI farem tot el possible per ajudar-li a entendre el que passa, buscant solucions i enfortint la seva gestió emocional.  

 

  • Assessorament familiar: la comunicació familiar no sempre és senzilla ni sempre 1+1=2. Estem al teu servei per ajudar-te a implantar el nostre sistema Star Hits, que ha demostrat ja grans resultats en les famílies que l'han posat en pràctica. Amb el nostre sistema estudiarem la vostra realitat familiar i us ajudarem a crear espais familiars de qualitat, que fomentin la seguretat emocional de tots els membres de la llar i que ens permetin solucionar conflictes o situacions que desestabilitzen la relació de convivència. Petits canvis poden portar a grans resultats, aquesta és la nostra base de treball.

 

  • Life Coaching: la millor forma de transmetre confiança i seguretat als nostres fills és mostrant-nos nosaltres també segurs i amb confiança. De forma personalitzada, t'ajudarem a buscar l'equilibri emocional, et mostrarem eines de relaxació i desconnexió i t'ajudarem a dissenyar un pla d'acció que et permeti treure el millor de tu mateix. Per ILERI no hi ha casos difícils, sinó grans reptes.

 

  • Formació del professorat

 

 

SERVEIS A L'ÀREA D'EMPRESA

  

  • Business English: Anglès de negocis dissenyat de forma personalitzada per al client/empresa en base a les seves necessitats i a l'àmbit professional on s'ubica. Suport en processos de negociació internacionals i entrevistes amb llengua anglesa. 

 

  • Executive Coaching i Programació Neurolingüística aplicada a l'àmbit professional: Programa de lideratge i gestió d'equips.

 

  • Desenvolupament de la carrera professional: entrevistes de feina, millora del perfil curricular i competències clau. Processos de selecció de personal per a empreses.

 

 

 Tornar al llistat
Arxiu adjuntArxiu adjunt
Enviar a un amicEnviar a un amic
Segueixnos:

NEWSLETTER


ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
 


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats de la web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d´aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome