ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
Notícies - Educació

La fàbrica de les il·lusions: Taller solidari a benefici d´hospitals i entitats socials

02/12/2016


La fàbrica de les il·lusions: Taller solidari a benefici d´hospitals i entitats socials

T´imagines que fos el teu fill el que necessités ajuda? Si vols posar el teu granet de sorra i fer realitat els somnis de molts nens, inscriu´t als tallers solidaris que farem el 13, 15 i 20 de desembre (Les Franqueses del Vallès, Matadepera i Sabadell).

 

 

Tots anem de bòlid, tots tenim molt poc temps per tot però a tots ens agradaria rebre ajuda si la necessitéssim. Aquí està la clau. En no passar de llarg. En parar-nos a pensar que amb molt poc de cadascú de nosaltres podem aconseguir molt per a molts nens que estan vivint moments difícils. Posar-nos en la pel de l’altre no és fàcil però... I si fos el nostre el fill el que necessités ajuda? Com t’agradaria que respongués la gent? Nosaltres ho tenim clar: donant-nos tot el seu suport.

 

Com pots ajudar?

"La fàbrica de les il·lusions" és un taller solidari, molt divertit, dirigit a qualsevol persona a partir dels 16 anys que desitgi fer feliç a un nen. A una primera part descobrirem als assistents propostes de regals i experiències que us deixaran sense paraules, fascinats. A la segona part, tots els participants hauran de superar un repte meravellós, sota la pressió d’un rellotge que anirà marcant el temps que queda. Els riures, el bon humor i la màgia del moment estan més que garantides. Tant les teves, com les dels nens que el dia de Reis rebran el teu regal, la teva aportació. Les dates dels tallers són:

 

  • 13 de desembre, a les 20 hores: Les Franqueses del Vallès (a l’escola Joan Sanpera)

  • 15 de desembre, a les 20 hores: Matadepera (a l’escola Torredemer)

  • 20 de desembre, a les 20 hores: Sabadell (a l’escola Miquel Martí i Pol) 

 

Inscripcions

Podeu reservar plaça a través de l’email info@ileri.cat o per whatsapp/trucada al 660.969.001 indicant el vostre nom i cognoms, i el taller al que us voleu apuntar (municipi). El preu del taller és de 15 euros i seran entrades amb caràcter solidari, a benefici d’hospitals catalans, hospitals del projecte Helping Hands i entitats socials de Catalunya. Si us plau, suma’t-hi. Inscriu-te i ajudants a difondre la informació a tots els teus contactes. Molts nens et necessiten i junts ho podem aconseguir.

 

I si no pots assistir... ajuda’ns a fer realitat els seus somnis

Si no pots assistir però vols aportar el granet de sorra, estaríem molts agraïts si poguessis fer una donació a LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS. Pots realitzar l’ingrés de la quantitat de tu consideris oportuna al compte d’ILERI (Associació educativa sense ànim de lucre): BANC SABADELL ES10 0081 0900 8900 0388 5598. Seria molt important si ens poguessis indicar el teu nom i cognoms i una forma de contactar amb tu per poder-te donar les gràcies i informar-te de l’ús que s’ha fet de la teva donació.

 

 Tornar al llistat
Arxiu adjuntArxiu adjunt
Enviar a un amicEnviar a un amic
Segueixnos:

NEWSLETTER


ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
 


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats de la web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d´aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome