ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
Notícies - Educació

LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit!

01/02/2017


LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit!
LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit! LA FÀBRICA DE LES IL·LUSIONS: Ho hem aconseguit!

La iniciativa solidaria que va engegar ILERI al Nadal, La fàbrica de les il·lusions, ha permès fer realitat els somnis de centenars de nens.

 

 

Fa uns mesos els Reis Mags es van posar en contacte amb nosaltres i ens van demanar suport per fer realitat els somnis de molts nens amb necessitats especials. Ni ho vam dubtar. I tant, compteu amb ILERI! I l’èxit ha sigut absolut! Moltes gràcies tots, junts ho hem fet possible!

 

Rècord de participants: tres municipis i més de 90 famílies

Des d’ILERI vam dissenyar un taller solidari amb màgia, amb l’objectiu de dissenyar una joguina gegant destinada a l’Hospital Sant Joan de Déu, i recaptar fons per nens amb grans necessitats bàsiques. La fàbrica de les il·lusions: així la vam batejar. Es va posar en marxa a Matadepera, Sabadell i Les Franqueses del Vallès i els resultat obtingut és increïble. Ens heu deixat sense paraules. Moltes gràcies a tots. Millor dit, moltíssimes gràcies.

Us vau sumar més de 90 famílies, un èxit absolut, i hem aconseguit construir una joguina de més de 5 metres. A aquestes famílies dels tres municipis, es van sumar també onze increïbles monitors de l’Esplai La Branca de Sabadell, que van posar a la nostra disposició la seva inigualable creativitat. Així com el Club d’Escacs de Les Franqueses, que es van sumar sense dubtar-ho i van ajudar a la construcció de la joguina amb una jugada mestra. A tots, famílies, entitats, ajuntaments, patronats, empreses, AMPA i col·laboradors, moltes gràcies per implicar-vos des del primer moment.

 

Hem superat totes les expectatives

Com a part d'aquesta campanya solidària, ILERI va lliurar el 2 de gener de 2017, 468 joguines a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu i a famílies, escoles i llars d’infants que ens van plantejar les seves necessitats. Aquesta dada va sobrepassar totes les nostres expectatives.

 

La nostra maravellosa joguina gegant, de 5 metres, es va lliurar a l'hospital Sant Joan de Déu, el 19 de gener, a travès de la seva Fundació, i es va acordar que ILERI realitzarà diversos tallers solidaris _entre els mesos de març i novembre de 2017_ amb els nens que reben tractament a l'hospital, perquè pugin perfeccionar-lo i acabar-li de donar "els últims retocs". Estem segurs que el resultat será espectacular.

 

 

Els diners recaptats al taller s'han destinat a accions educatives a Catalunya, a través del projecte Helping Hands, així com a accions internacionals a hospitals i orfenats de Gambo i Meki (ambdues, localitats de Etiòpia), a través de la ONG Alegria sense fronteres que dirigeix el pediatra català Iñaki Alegría.

 

 Tornar al llistat
Enviar a un amicEnviar a un amic
Segueixnos:

NEWSLETTER


ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
 


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats de la web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d´aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome