ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
Notícies - Educació

ILERI als mitjans de comunicació. ARA Criatures: Un projecte educatiu amb valor afegit.

23/07/2016


ILERI als mitjans de comunicació. ARA Criatures: Un projecte educatiu amb valor afegit.

En tant sols un any les inscripcions d’alumnes s’han multiplicat i hi ha llista d’espera a totes les escoles. Els resultats obtinguts pels nens són fantàstics. Sentim orgullosos de tots ells.

 

El diari ARA ha publicat, tant a la versió escrita com a la versió online, un reportatge a on s’analitza el nostre mètode i els efectes que està tenint sobre el nens, les famílies i les escoles a on s'ha implantat. Els resultats que estem obtenint els infants són excel·lents, tant pel nivell d’anglès assolit pels nens com pel increment de la seva confiança i desig de superació.

 

Els projectes educatius d’ILERI treballen les intel·ligències múltiples i tenen com a objectiu que el nen confiï fins l’infinit en les seves possibilitats, senti desig de superar-se i gaudeixi molt aprenent. L’èxit no és només del mètode, sinó tots dels professionals i col·laboradors que hi participen, que han permès als nens gaudir d’experiències vivencials com convertir-se en pilots per un dia o en enginyers, construir un gratacels en miniatura o rebre la signatura del Lionel Messi com a exemple de superació i de treballant amb motivació tot és possible. Amb nosaltres treballen economistes, pilots d’aviació, arquitectes, enginyers, artistes, esportistes... Tots ells, professionals increïbles que desperten en els nens el potencial infinit que porten dintre. I tot, en anglès, mentre donem la volta al món.

 

Ja hem visitat França i Itàlia. El proper any... sorpresa!!  Moltes gràcies a tots per confiar en nosaltres i molt bon estiu! És un orgull i un plaer treballar amb tant suport.

 

http://criatures.ara.cat/Angles-ileri-extraescolars_0_1618638124.htmlTornar al llistat
Link
Enviar a un amicEnviar a un amic
Segueixnos:

NEWSLETTER


ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
 


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats de la web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d´aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome