ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
Notícies - Educació

Helping Hands arriba a més de 950 nens de tot el món

05/09/2015


Helping Hands arriba a més de 950 nens de tot el món
Helping Hands arriba a més de 950 nens de tot el món Helping Hands arriba a més de 950 nens de tot el món Helping Hands arriba a més de 950 nens de tot el món Helping Hands arriba a més de 950 nens de tot el món Helping Hands arriba a més de 950 nens de tot el món Helping Hands arriba a més de 950 nens de tot el món Helping Hands arriba a més de 950 nens de tot el món Helping Hands arriba a més de 950 nens de tot el món Helping Hands arriba a més de 950 nens de tot el món

Ho hem aconseguit! Més de 650 nens de tota Catalunya participaran durant l´any 2015 al projecte educatiu solidari ´Helping Hands´ que posarà en contacte a 950 nens de diferents països del món.

5000 kilòmetres d'emocions

 
Helping Hands és un projecte educatiu solidari i multinlingüe (català - castellà - anglès - francès i la llengua pròpia del país a on s'enviarà el material que faran els nens). Amb aquest projecte el que es pretén és apropar altres realitats a infants a través d'experiències fantàstiques i molt motivadores. Amb il·lusió és possible arribar molt lluny i als nostres nens els hi sobra. Anem-hi a per totes!

 

El projecte, liderat per ILERI, compta amb el suport de diverses ONG's que ajuden a fer arribar el material que preparen els nens catalans a nens de diferents parts del món. El projecte es desenvoluparà inicialment a 5 escoles però l'objectiu és ampliar-lo a més al llarg del 2016. A través d'aquestes escoles aconseguirem portar la il·lusió de 650 nens catalans a més de 300 nens de tot el món.

 

L'IMPULS DEL COR: "JO TAMBÉ ELS VULL FER FELIÇOS"

L'experiència es va iniciar al gener de 2015 a l'escola Miquel Martí i Pol de Sabadell. Més de 120 nens de diferents cicles de Primària van dissenyar i elaborar de forma artesanal llibretes per enviar a altres nens. Unes llibretes plenes d'amor i emocions que portaven una presentació molt especial en anglès, francès, castellà i català: Qui va fer llibreta, la foto del nen o nena i els dibuixos d'elements o aspectes de la seva vida que els hi fan feliços. Les llibretes es van lliurar a l'escola Batine de Thionk Essyl (Senegal) amb un compromís: des de Catalunya us envien les llibretes amb molta estima, què els enviaràs tu? Aquest feedback solidari va motivar als nens senegalesos que van preparar un quadre pintat en tela. A més a més, van decidir tornar les llibretes que els hi havien enviat els nens catalans, amb les seves respostes, les seves il·lusions i els seus desitjos. El director de l'escola Batine els hi va explicar que no era necessari enviar-les de tornada, perquè era un regal per a ells, però una de les nenes li va contestar: "A mi en van fer molt feliç i jo també els vull fer feliços a ells".

 

Les llibretes van arribar de tornada i ja han tornat a marxar, juntament amb les que han realitzat els nens de l'escola Joan Sanpera de Les Franqueses del Vallès. El seu rumb ara és l'hospital de Gambo a Etiòpia,  a on treballa Iñaki Alegria, un pediatra català per el que no hi ha impossibles. Les nostres llibretes van carregades d'alegria, esperança i il·lusió. Felicitats a tots, campions!

 

SUMA'T A HELPING HANDS 

Si sou una ONG o una escola i esteu interessats en participar en el nostre projecte solidari, no dubteu en escriure'ns. Serà un plaer conèixer-vos i incorporar-vos a Helping Hands. Els somriures de centenars de nens s'ho mereixen. Podeu escriure'ns a info@ileri.cat indicant Projecte Helping Hands.

 Tornar al llistat
Enviar a un amicEnviar a un amic
Segueixnos:

NEWSLETTER


ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
 


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats de la web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d´aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome