ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
Notícies - Educació

Easter Camp ILERI 2017: un casal de setmana santa en anglès, centrat en el món medieval

07/04/2017


Easter Camp ILERI 2017: un casal de setmana santa en anglès, centrat en el món medieval

Ja ha arribat! El casal de Setmana Santa d´ILERI en el que nens i nenes d´entre 3 i 12 anys viuran aventures apassionants centrades en castells, dracs, construccions medievals i moltes més sorpreses


Està tot a punt i les inscripcions plenes! Ens espera una setmana fantàstica de diversió i molt aprenentatge. Tornarem al passat per descobrir, en anglès, com vivien als pobles de l'època medieval, com era el dia a dia a un castell, quines llegendes hi ha sobre dracs... i moltes més aventures que ens permetran viure aquella època en primera persona.

 

El casal de Setmana Santa Easter Camp es farà en anglès, en tres horaris: matí, matí i migdia, i matí i tarda. Les famílies tindran també la possibilitat de disposar de servei de canguratge matinal i de tarda, segons les seves necessitats.

 

El casal de Setmana Santa Easter Camp en farà en anglès en tres horaris (matí, matí i migdia, i matí i tarda). Les famílies tindran també la possibilitat de disposar de canguratge matinal y de tarda, segon les seves necessitats.

 

Activitats i servei de menjador

 

L'Easter Camp d'ILERI preveu un plannig d'activitats molt complert i variat, a realitzar tant a l'interior del local d'ILERI com a l'aire lliure. Crearem la nostra pròpia ciutat medieval, farem petites excursions, esmorzarem a parcs, cercarem tresors amagats en punts estratègics, representarem una obra de teatre amb disfresses d’època... En definitiva, tornarem per uns dies al passat i gaudirem sent cavallers, princeses, bruixes, artistes, artesans...

 

El servei de menjador volíem que fossi també màgic i, per aquest motiu, ens anirem a dinar fora, a un restaurant en el que podrem gaudir d'una sala ambientada amb la nostra temàtica i en el que els nens podran fer la seva comanda de menú en anglès, i sentir-se com els grans protagonistes que són.

 

Inscripcions de darrera hora

 

Les persones interessades en inscriure's al casal que encara no ho hagin tramitat, poden fer-lo enviant un email a info@ileri.cat indicant CASAL EASTER CAMP o trucant al 660.969.001. Les places dels diferents grups estan plenes, però en el cas de que es produís una baixa de darrera hora, es cobriria per ordre d'inscripció.

 Tornar al llistat
Arxiu adjuntArxiu adjunt
Enviar a un amicEnviar a un amic
Segueixnos:

NEWSLETTER


ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
 


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats de la web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d´aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome