ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
Notícies - Educació

CAMPANYA DE NADAL: ILERI suma esforços en benefici de l´Hospital San Joan de Déu

04/01/2017


CAMPANYA DE NADAL: ILERI suma esforços en benefici de l´Hospital San Joan de Déu

Fa uns dies vam acordar una col·laboració amb la Fundació Hospital Sant Joan de Déu i això ens ha permès conèixer en primera mà a una xarxa de voluntaris increïble disposats a donar-lo tot pels altres. Quin orgull poder ajudar!

 

 

Des de ILERI es va organitzar del 10 al 21 de desembre de 2016 una recollida solidaria de joguines tal i com ens havien demanat, en un encàrrec molt especial, els Reis Mags d’Orient. Dit i fet. Es van recollir 468 joguines que vam entregar a Melcior, Gaspar i Baltasar perquè poguessin fer feliços a nens i nens de tota Catalunya. Els Reis ens van donar algunes pistes d’a on les deixarien i un dels llocs que van triar va ser l’Hospital Sant Joan de Déu. Mireu quina carta ens van enviar:

 

 

Benvolguts amics d’ ILERI,

Com cada any, estem molt il·lusionats amb la idea de tornar a donar la volta al món per fer feliços a tots els nens del planeta. Hem estat observant-los durant 365 dies i ha sigut fascinant veure com creixen.

Com segur que ja sabeu, comptem amb molts voluntaris que ens ajuden a transportar tots els regals pels cinc continents. I en el vostre cas hem pensat que ens podeu ajudar a fer una part de la recaptació per escoles, llars d’infants i per l’Hospital Sant Joan de Déu. En el cas de l’hospital, sabem que hi ha aquests dies molts nens meravellosos que ens estan esperant la nostra visita. Hi ha nombrosos elfs que s’han desplaçat a Barcelona i que estan ajudant a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu a tenir-lo tot a punt.

Tenim moltes ganes de veure-us ja a tots, queda molt poc. Porteu-vos molt bé i moltes gràcies per estar sempre a la nostra disposició. Ens sembla que també tenim un regal per vosaltres però no us podem dir res més.

Amb molta estima,

Melcior, Gaspar i Baltasar

 

 

L’Oficina de Voluntariat

Durant les setmanes prèvies a l’arribada del Reis Mags, més de 600 voluntaris presten suport a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu, ajudant a tenir-ho tot preparat per l’arribada de ses Majestats. Coordinats per Tina Parayre, velen perquè tot estigui perfecte, perquè tots els nens puguin rebre els regals que els hi han portat de d’Orient i perquè no falti res. I ho aconsegueixen, any a any, a la perfecció.

 

 

Una ajuda necessària tots els mesos de l’any

Les necessitats dels pacients de l’Hospital són constants, igual que el suport de la unitat de voluntariat. Tota ajuda és sempre benvinguda i sempre molt necessària. Per sort, vam poder comprovar que aquest suport no els hi falta, que tenen una energia contagiosa i que totes i cadascuna de les accions que fan resulten fascinants i molt beneficioses pels pacients i pels seus familiars. Ha sigut un plaer poder aportar el nostre petit granet de sorra.Tornar al llistat
Enviar a un amicEnviar a un amic
Segueixnos:

NEWSLETTER


ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
 


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats de la web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d´aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome