ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
Notícies - Educació

Arriba el Circ a ILERI

14/05/2018


Arriba el Circ a ILERI

L’adventura que van gaudir els nens de l’extraescolar d’anglès Around the World, d’ILERI, serà inoblidable. Una companyia de circ, la Simultània, va dissenyar per ells un espectacle d’acrobàcies i humor... amb classes de circ incloses. ¡Espectacular!

 

Aquest cap de setmana, els nens que realitzen l’extraescolar d’anglès Around the World, d’ILERI a Les Franqueses del Vallès, Granollers i Sabadell, van gaudir d’un espectacle increïble.

 

Cada any els nens realitzen un viatge virtual per un país del món i aquest any és seu destí era la Xina. Una companyia de circ professional amb nombrosos reconeixements, la Simultània, ens va ajudar a traslladar la màgia del circ xinès a terres catalanes. I van aconseguir amb nota. Van fer un espectacle en inglès amb acrobàcies i molt d’humor que just estrenaven en exclusiva pels nens d’ILERI aquell dia. Emoció total. I prèviament a l’espectacle els hi van explicar (i provar amb ells) els seus millors trucs. Tots els nens els van aconseguir fer i es van convertir, per un dia, en professionals del circ.

 

Moltes gràcies a tots per haver-lo fet realitat. Fins la propera!Tornar al llistat
Enviar a un amicEnviar a un amic
Segueixnos:

NEWSLETTER


ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
 


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats de la web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d´aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome