ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge

Ileri English


La satisfacció dels nostres clients és la nostra raó de ser, la nostra millor garantia de futur. Per això treballem dia a dia per oferir-te el millor de nosaltres mateixos, innovant de forma contínua i assegurant, en tot moment, la qualitat de tots els nostres serveis. 


QUI SÓN ELS NOSTRES CLIENTS?

Treballem tant amb clients particulars com amb empreses, entitats i escoles. De forma personalitzada, els nostres especialistes analitzen les necessitats de cada client i, en funció del resultat, els hi proposen serveis a mida. Els nostres projectes es distribueixen en dos àrees de treball:

 

 • ESCOLES I AMPA: Centres educatius, mestres, claustres docents, associacions socioeducatives i de suport a diferents col·lectius, famílies i AMPA.

 • EMPRESES I ORGANITZACIONS: públiques i privades de caràcter nacional i internacional
ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge

QUÈ OFERIM A ESCOLES, PROFESSIONALS DE L'EDUCACIÓ, NENS, FAMÍLIES I AMPA?

L'educació és futur, el futur de les nostres generacions. Per això, creiem tant en un sistema d'ensenyament plural, multilingüe i estimulador que permeti trencar límits, confiar al màxim en nosaltres mateixos i en tot el que podem oferir (i encara no ho sabem).

 

 • NENS I JOVES: Programa ILERI English, centrat en un mètode exclusiu d'aprenentatge per immersió, 100% motivador i estimulador que genera en nens tant d'infantil com de primària i secundària passió per la llengua anglesa des del primer dia. El secret? Unes classes dinàmiques, innovadores i molt divertides, plenes de contingut. Vocabulari, gramàtica, expressions col·loquials... res no se'ns resisteix.

 

 • FAMÍLIES I AMPA: Programa CEF - Coaching Educatiu per a Famílies i AMPA, enfocat a l'assessorament especialitzat a famílies en relacions pares-fills, rendiment escolar, tècniques d'estudi i motivació... i en definitiva, establiment de rutines i pautes que ajudin els fills a descobrir el seu gran potencial i a confiar en totes les seves possibilitats.

 

 • ESCOLES I MESTRES: Programa de PNL i Coaching educatiu aplicat a mestres i escoles. Si l'educació és el futur, les escoles i els professionals que en elles treballen són el motor que fa que aquest futur pugui ser una realitat. Incorporem tècniques de comunicació i motivació dintre i fora de l'aula, centrades en sistemes d'educació nòrdics. Apostem per la motivació màxima i per no perdre mai l'esperit vocacional que mou a aquests professionals.

 

 • ENTITATS EDUCATIVES, ASSOCIACIONS I AJUNTAMENTS: Programa Expande, adreçat a oferir activitats formatives especialitzades per a diferents entitats i associacions, així com per a complementar programes culturals d'ajuntaments en diferents àrees (educació, ocupació, cultura, ciutadania, esport, i benestar i família)
ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge

QUÈ OFERIM A TREBALLADORS, EMPRESES I ENTITATS AMB O SENSE ÀNIM DE LUCRE?

El desenvolupament professional de les persones suposa la posta en escena de tot el que fins ara hem après i l'oportunitat de prendre bona nota de tot allò que hem de millorar per consolidar la nostra carrera professional.

 

A dia d'avui, a més a més dels coneixements tècnics propis de cada professió, els departaments de Recursos Humans donen gran importància a tres competències: creativitat, proactivitat i domini (real) d'idiomes. A nivell de clima laboral i rendiment productiu, es valora especialment el control de l'estrès i la capacitat per liderar i motivar equips. Tenint en compte aquestes noves demandes, els especialistes en l'àmbit laboral d'ILERI han dissenyat els següents programes:

 

 • BUSINESS ENGLISH (professionals, empreses, treballadors expatriats, cambres de comerç i col·legis professionals).
 • BITES (formacions motivacionals i de temàtica diversa en llengua anglesa).
 • ORIENTACIÓ CURRICULAR ESTRATÈGICA (per a treballadors en actiu, en cerca activa d'ocupació o en procés de desenvolupament de la carrera professional).
 • EXECUTIVE COACHING
 • COACHING D'EQUIPS
 • TEAMBUILDING

 

 

ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, AprenentatgeSegueixnos:

NEWSLETTER


ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
 


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats de la web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d´aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome