ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge

Helping Hands


La finalitat social d´ILERI és finançar i fer realitat projectes solidaris que beneficiïn a nens de tot el món, a través d´experiències de ´feedback emocional´ i de desenvolupament personal i de competències.

 

Es tracta de projectes multilingüe (català - castellà - anglès - francès i la llengua pròpia del país amb el que es treballarà). Amb aquest projecte el que es pretén és apropar altres realitats als nens a través d'experiències fantàstiques i molt motivadores. Amb il·lusió és possible arribar molt lluny i als nostres nens els hi sobra anem-hi a per totes!

  

Des del 2015 i fins ara hem desenvolupat horts per a hospitals i orfenats de Meki (Etiòpia), llibretes solidàries per a Thyonk-Essyl (Senegal), cuines exteriors per a evitar les cremades infantils a Gambo (Etiòpia)... I volem fer molt més.

  

El projecte, liderat per ILERI, compta amb el suport de diverses ONG's que ajuden a fer arribar el material que preparen els nens catalans a nens de diferents països del món. Entre elles hi són: 

  • Ateneu del Món de Sant Quirze del Vallès
  • Associació Afrocatalana d'Acció Solidaria de Sabadell
  • Alegria sense fronteres - Alegria amb Gambo

 

 

Si formes part d'una empresa, ONG o escola i estàs interessat en conèixer el projecte no dubtis en escriure'ns. Serà un plaer informar-te de tot el que necessitis (info@ileri.cat).

ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, AprenentatgeSegueixnos:

NEWSLETTER


ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
 


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats de la web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d´aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome