ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
Qui som

Equip


 

ILERI és membre de la Societat Espanyola de Pedagogia (SEP) i la World Education Research Association (WERA). Els professionals i especialistes que integren ILERI destaquen pel seu domini de la llengua anglesa i per la seva valuosa trajectòria professional a diferents àrees. Tots ells tenen experiència docent a diferents nivells (infantil, primària, secundària, formació continua o universitat) i la seva tasca és excepcional.

 

També comptem amb una important xarxa de col·laboradors que es sumen als nostres projectes de forma puntual a través de les seves experiències professionals i els seus coneixements. Tots treballem amb un objectiu comú: desenvolupar projectes innovadors, creatius i de gran qualitat.

 

Direcció

ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge

JACQUELINE VÉREZ - RESPONSABLE DE PROJECTES D'ILERI

 

PERFIL: Nascuda a Londres (Regne Unit), és llicenciada en comunicació i diplomada en relacions laborals especialista en psicologia de l'organització, recursos humans i gestió emocional. La seva formació acadèmica es complementa amb un postgrau en gestió empresarial (Universitat Pompeu Fabra) i la certificació internacional d'expert en Executive & Personal Coaching (Instituto Europeo del Coaching), disciplina en la que també centra els seus estudis de Doctorat. Durant més de deu anys ha estat vinculada al sector públic i privat, i a la investigació i docència en diferents països: Universitat de Westminster, Universitat Autònoma de Barcelona o Universitat de Braga, entre d'altres.

 

 VISIÓ: Confia plenament en la gran capacitat que té l'esser humà de reinventar-se i assolir els seus objectius. Parteix de que no hi problemes, sinó reptes que és precís afrontar amb plans d'acció estratègics i una dosi extra de motivació i confiança. I insisteix en la gran importància que té el començar a treballar sota aquesta visió des de la infantesa, a través d'activitats curriculars o extraescolars que ajudin el nen a descobrir-se i a superar-se sense descuidar mai la seva innocència, les seves emocions i la seva infinita creativitat i imaginació.

GAYLE M. DALTON - RESPONSABLE DE L'ÀREA PEDAGÒGICA D'ILERI

 

PERFIL: Nascuda a Irlanda, és mestra especialista en Llengua Anglesa i en Integració Social per la Universitat de Barcelona i la Universitat de Lincolnshire & Humberside (Regne Unit), respectivament. La seva experiència es complementa amb accions formatives per a potenciar les competències de nens amb necessitats especials i fomentar el joc cooperatiu, així com la immersió natural en la llengua anglesa. A nivell d'empresa, ha format a nombrosos equips de direcció en aprenentatge estratègic de l'anglès a l'àmbit de la negociació, les ventes i l'apertura de nous mercats internacionals. 

 

VISIÓ: La seva experiència professional li ha demostrat que els límits estan dintre d'un mateix i, en conseqüència, amb esforç i constància els podem vèncer i assolir fites que mai no ens hauríem plantejat. El secret està en un mateix, en treballar amb una metodologia eficient i no desistir. Si ens entrebanquem pel camí pensem que no serà una caiguda. Serà un pas menys cap a la fita. Així s'ha de veure el futur, i sobre tot de sentir-ho. Parteix de que la clau està en la infantesa. D'aquí la importància de treballar en col·laboració amb les escoles, per a que nens i joves puguin créixer segurs de sí mateixos, amb ganes de superar-se, sense por a l'esforç i amb passió per viure el dia a dia. El resultat seran persones adultes fantàstiques, motivades i disposades a lluitar pel que creuen.

ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge


Segueixnos:

NEWSLETTER


ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
 


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats de la web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d´aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome