ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge

Assessorament


Els professionals d’ILERI implanten i apliquen les seves estratègies i mètodes als projectes que estan en marxa. Fins aquí, tot clar. Però la clau d’un correcte aprenentatge no està només en implantar, sinó també en saber explicar què es fa, per què es fa i com podem fixar plans d’actuació per a que altres persones puguin millorar en diferents àrees.

 

Aquí va un exemple

Si ens centrem en l’educació, resulta senzill explicar corrents educatives, metodologies i estudis fets al respecte, però... i si, com a complement afegim un àrea d’assessorament educatiu a famílies per explicar-els-hi la importància de l’autonomia productiva, els riscos de la sobreprotecció i la importància d’esforçar-se amb passió i motivació per aconseguir les coes? Nosaltres a ILERI ho hem fet i els resultats són molt superiors a la simple implantació o participació en un projecte. Amb acció i assessorament tot té més sentit, major impacte i, en conseqüència, millors resultats.

 

El mateix succeeix a nivell empresarial y, més concretament, en tot el que té a veure amb el lideratge i la gestió d’equips o en el desenvolupament de les carreres professionals. Pots consultar els nostres testimonis AQUÍ.

ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, AprenentatgeSegueixnos:

NEWSLETTER


ILERI Professional & Personal Development | Creació, Expressió, Motivació, Comunicació, Diversió, Aprenentatge
 


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats de la web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d´aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome