ILERI Professional & Personal Development | Creation, Expression, Motivation, Communication, Fun, Learning
News - EDUCATION

Registration period open for ILERI Around the World: real learning experiences in English

01/07/2017


Registration period open for ILERI Around the World: real learning experiences in English

Designed on the Nordic educational model, we offer an exciting and natural method for learning the English language.

 

 

 

A ILERI apostem pels grans reptes i, sobre tot, per superar-los. I en aquesta ocasió, no podia ser menys. El 26 de juny vam obrir el període d'inscripcions per a ILERI Creative Minds, un nou concepte de formació en anglès dissenyat per professores natives i té el seu eix central en el model educatiu nòrdic: un aprenentatge vivencial expansiu, que s'amplia en funció de les curiositats dels nens i no d'un temari rígid. Un aprenentatge a on s'estudia en detall els interessos dels infants, les seves il·lusions i els seus punts forts, adaptant-los al contingut del curs per obtenir grans resultats gràcies a la passió infinita que tenen el nens de descobrir, crear i imaginar. 

 

 

 • La formació d'ILERI Around the world es farà de dilluns a divendres al nostre local ILERI de Les Franqueses del Vallès, ubicat al Carrer Llevant 9 (darrere la Plaça de L'Espolsada).

 

 • Hem obert cinc grups en horari de tarda. Dos dels grups ja tenen les places cobertes, si vols més informació sobre els grups, les places i les diferents activitats CLICA AQUÍ.

 

 • Les classes tenen un durada de 1,5 hores setmanals (de 17h a 18.30h).

 

 • Cada any descobrim, en anglès, un o dos països del món, d'una forma vivencial i apassionant. Pel curs 2017-2018 hem triat la Xina i el Japó. Per a molts infants són dos llocs semblants, quan en realitat són totalment diferents. A ILERI creiem que la millor forma de descobrir i aprendre una llengua és vivint-la. Us esperem!

 

 • Les activitats que es contemplen es realitzaran a l'interior i exterior del local. 

 

 

Si estàs interessat en reservar la teva plaça, omple el formulari d'inscripció que veuràs en aquesta pàgina (en la part inferior a l'apartat  ARXIU ADJUNT) i envia'l a info@ileri.cat. Hi ha un cost de matrícula per nen, però degut a la gran demanda de places que hem tingut preferim confirmar-te prèviament si hi places lliures al grup que millor s'adapta a les teves necessitats. Envia'ns la informació per email i el nostre equip contactarà amb tu. Les places es cobriran per ordre d'inscripció i les que es formalitzen durant els mesos de juny i juliol tindran descomptes especials. 

 

 

El mètode ILERI

 

ILERI porta cinc anys implantant la seva metodologia a escoles i, després de l'èxit assolit i la satisfacció màxima de les famílies, hem volgut donar un pas més: obrir les portes d'un centre propi, pioner al país, on posarem en pràctica el nostre mètode amb un espai obert. Què vol dir? Que a la zona de treball del nostre centre no hi ha parets que separin les classes, és un espai sense separacions en el que podran interactuar nens de diferents edats seguint el mètode d'aprenentatge natural d'ILERI, un mètode nadiu en el que cada nen assumeix una funció per fer possible un resultat final meravellós.

 

A la no existència de parets interior, s’uneix el poder de les classes temàtiques fora del centre d'ILERI. Per fer-les possibles, necessitàvem un local en una ubicació privilegiada. I l'hem trobat: just darrera la plaça de l'Espolsada, al carrer Llevant 9. Volíem que la vida de la ciutat girés al voltant del local. A pocs mestres tenim:

 

 • Supermercats
 • Restaurants
 • Cafeteries
 • Llibreries
 • Una acadèmica de ball
 • La botiga del pa
 • Botigues locals
 • Centres mèdics
 • Un parc infantil molt especial (el del Trenet)
 • I sobre tot, una plaça plena de vida, la de l'Espolsada.

 

Sense cap mena de dubte, és un lloc ideal per aprendre anglès de forma vivencial, meravellosa, creativa, plena d'experiències i diversió i que, per tot plegat, facilitarà que l’aprenentatge sigui permanent.

 

 

Grups reduïts per a diferents edats

 

Els nens necessiten nens per créixer i jugar, però... busquen sempre nens de la seva edat? No. Busquen il·lusions comuns, connexions d'amistat, companys que tenen els seus mateixos punts forts o que els hi aporten força i confiança per superar-se. Nens amb els que, en definitiva, gaudeixen molt. Junts, el seu coneixement es dispara y la seva motivació per aprendre arriba a nivells màxims. L'edat no és sempre important. Les emocions sí. De fet, d'elles dependrà que el seu aprenentatge sigui efectiu o no.

  

El programa ILERI Around the World s'adreça a nens de 4 a 11 anys. Si vols consultar el nostres programa d'activitats per a joves de 12 a 17, universitaris, adults o empreses CLICA AQUÍ.

 

 

ILERI English Experience: un concepte innovador d'aprenentatge de la llengua anglesa

 

A la no existència de parets interior, s’uneix el poder de les classes temàtiques fora del centre d'ILERI. Per fer-les possibles, necessitàvem un local en una ubicació privilegiada. I l'hem trobat: just darrera la plaça de l'Espolsada, al carrer Llevant 9. Volíem que la vida de la ciutat girés al voltant del local. A pocs mestres tenim:

 

 • Supermercats
 • Restaurants
 • Cafeteries
 • Llibreries
 • Una acadèmica de ball
 • La botiga del pa
 • Botigues locals
 • Centres mèdics
 • Un parc infantil molt especial (el del Trenet)
 • I sobre tot, una plaça plena de vida, la de l'Espolsada.

  

Sense cap mena de dubte, per nosaltres és un dels millors llocs a on aprendre anglès d'una forma vivencial, meravellosa, creativa, plena d'experiències i diversió i que, per tot plegat, facilitarà que l’aprenentatge sigui permanent.

 

 

 

Aprendre descobrint el món: aquest any... la Xina i el Japó

 

Cada any triem un país a descobrir i, si és possible, intentem que tingui llengua pròpia o més d'una llengua oficial, de tal forma que a l'aprenentatge de l'anglès incorporem petites càpsules d'una segona llengua estrangera. A les escoles es va fer amb el francès. Per aquest any, hem triat dos països, la Xina i el Japó. Es tracta de dos països que per molts infants resulten similars, quan en realitat són totalment diferents. Els descobrirem en un viatge "virtual" apassionant, en el que comptarem amb col·laboradors nadius d’ambdós països o que estiguin vinculats personal o professionalment a ells. I ho farem així perquè la millor forma de descobrir el món i d'aprendre una llengua es vivint-la. Us esperem! 

 

 

Diga'm-ho i ho oblidaré, ensenya'm-ho i pot ser el recordaré, implica'm i ho aprendré

BENJAMIN FLANKLIN

 

_________________________

 

L'ensenyament que ens marca no és el que es fa de cap a cap, sinó de cor a cor. 

HOWARDS G. HENDRICKS

 

 Return to the list
Attachment Attachment
Send to a friendSend to a friend
Follow us:

NEWSLETTER


ILERI Professional & Personal Development | Creation, Expression, Motivation, Communication, Fun, Learning
 


Important notice

Your browser is obsolete, many funtions on the website may not display correctly.
We recommend that you upgrade your browser or install one of these two:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome