ILERI Professional & Personal Development | Creation, Expression, Motivation, Communication, Fun, Learning
News - EDUCATION

ILERI guanya el premi a la innovació educativa i la promoció de la cultura de l´esforç en educació

01/09/2017


ILERI guanya el premi a la innovació educativa i la promoció de la cultura de l´esforç en educació

Comenzamos el curso de una forma inmejorable, amb un premi a la nostra feina i la nostra innovació. La Fundació Espavila ens ha seleccionat com a un dels guanyadors entre 39 projectes meravellosos de tota Catalunya. Moltes gràcies a tots!

 

Tot l'equip d'ILERI estem entusiasmats amb aquest premi a la innovació educativa i la promoció de la cultura de l'esforç entre nens i jove, que permetrà becar un dels nostres projectes internacionals, Helping Hands. Significa molt per nosaltres. Cadascú dels nostres projectes són únics i innovadors i dediquem tot el nostre temps a fer-los immillorables. Des de fa cinc anys ens acompanya el premi diari de les famílies, entitats, empreses i professionals que confieu en nosaltres. I ara aquest reconeixement ens arriba d'una entitat com la Fundació Espavila, que porta anys donant suport a projectes fantàstics que busquen en l’excel·lència el seu punt diferencial. Moltes gràcies a tots per confiar en nosaltres, el mèrit no només és nostre sinó tots vosaltres que esteu darrera. Avui... estem de celebració! 

 

Per cert... prepareu-vos per les sorpreses d'aquest any. S’uneixen a nosaltres grans col·laboradors i estem segurs que serà un any ple de moments pel record i d'experiències amb molt valor afegit. Us esperem amb els nostres projectes d'empresa, escoles i assessorament familiar-personal-professional.Return to the list
Send to a friendSend to a friend
Follow us:

NEWSLETTER


ILERI Professional & Personal Development | Creation, Expression, Motivation, Communication, Fun, Learning
 


Important notice

Your browser is obsolete, many funtions on the website may not display correctly.
We recommend that you upgrade your browser or install one of these two:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome